برای رفع این مشکل، دادستانی شهرستان ورود کرده است.
دادستان قلعهگنج اعلام کرد: «شترهای اطراف جادهها جمعآوری میشود و در مرکز جهاد کشاورزی تحت قرنطینه قرار میگیرند».
کیومرث قاسمی افزود: «درصورت پیگیری نکردن مالکان شترها برای دور کردن حیوانات از اطراف جاده، این شترها ذبح خواهند شد و گوشت آنها برای توزیع بین نیازمند در اختیار نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد، بهزیستی یا دیگر موسسههای خیریه قرار میگیرد».
به گزارش ایرنا کرمان، محمدجعفر جهانگیری معاون فرماندار قلعهگنج در جلسهی اخیر شورای ترافیک شهرستان با بیان اینکه طی سه ماه اخیر هشت انسان در سوانح برخورد وسایل نقلیه با شترها جان خود را از دست دادهاند، افزود: «براساس اعلام دادستانی در قلعهگنج دو نفر از شترداران شهرستان اخیرا به علت بروز تصادف با موتورسیکلت و مرگ دو نوجوان، بازداشت شدهاند».
حالا دادستانی و دیگر نهادهای متولی در قلعهگنج به موضوع ورود کرده اند و جمعآوری این حیوانات از نزدیکی جادهها و ساماندهی آنها با پلاککوبی و هویتگذاری در دستور کار قرار گرفته است.
به گفتهی دادستان، ساماندهی وضعیت تردد شترهای سرگردان و رها شده در جادههای مواصلاتی شهرستان قلعه گنج از مهمترین مصادیق احقاق حقوق عامه است و رسیدگی قانونی به مطالبات عمومی از مهمترین اولویتهای کاری مسئولان قضایی به شمار میرود.
قاسمی اظهار کرد: «به منظور صیانت از حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم، دستور فوری برای جمعآوری شترهای سرگردان به دستگاههای مسئول از جمله اداره جهاد کشاورزی و راهداری قلعهگنج صادر شده است».
وی تاکید کرد: «تمامی شترداران منطقه قلعهگنج وظیفه دارند نسبت به جمعآوری و نگهداری احشام خود طی روزهای اتی اقدام و شترهای خود را با هماهنگی جهاد کشاورزی پلاککوبی و هویتگذاری کنند».
دادستان قلعهگنج گفت: «پس از این تاریخ چنانچه هرگونه خسارتی اعم از جانی و مالی به خودروهای عبوری در مسیرهای قلعه گنج بر اثر برخورد شتر صورت گرفت مالکان و صاحبان شترها علاوه بر جریمه و بازداشت، متعهد به پرداخت غرامت و خسارات ناشی از آن حوادث خواهند بود».
وی افزود: «درصورتی که افراد شترهایشان را جمعآوری و هویتگذاری نکنند، رهاسازی دام آنها مورد برخورد قانونی مانند ضبط شتر قرار خواهد گرفت.