شهرداری منطقه پنج کرمان در یک بنای میراثی واقع در خیابان امام کوچه شماره ۶ مستقر شد.
این بنا که قدمت آن به پهلوی دوم میرسد در گذشته کاربری مدرسه و آموزشی داشته اما سالیان زیادی متروکه بود. اکنون بخش اداری شهرداری منطقه پنج یا همان بافت تاریخی در این بنا مستقر شده است.
بنا به گفتۀ مرضیه شاحیدریپور ـ شهردار بافت تاریخی کرمان مرمت این بنا از پایان سال گذشته آغاز شد. حدود یک و نیم ماه پیمانکار ترمیم بام ساختمان را انجام داد. پس از آن و طی حدود پنج ماه کار مرمت و تجهیز بنا توسط خود شهرداری انجام شد.
وی در پاسخ به فردایکرمان اظهار کرد: «در حال حاضر خدماترسانی به اربابرجوع در ساختمان جدید شهرداری صورت میگیرد». وی افزود: «دو معاونت شهرداری هنوز منتقل نشدهاند اما صدور پروانه و خدمات شهرسازی در محل جدید شهرداری منطقه پنج ارائه میشود».
همچنین، او در مراسم افتتاح ساختمان جدید شهرداری منطقه پنج گفت: «حضور شهرداری منطقه پنج کرمان در فضای بافت تاریخی شهر نه یک انتخاب که یک ضرورت بود».
وی ادامه داد: «مالکیت شهرداری بر این ساختمان، معماری خاص و اصیل آن و قرار گرفتن آن در بافت تاریخی شهر بهویژه همجواریاش با بازار «قلعهمحمود» از جمله عواملی است که سبب شد شورای شهر کرمان این ساختمان را برای استقرار شهرداری بافت تاریخی انتخاب و مرمت آن را تصویب کند».
شاه حیدریپور خاطرنشان کرد: «امیدواریم مرمت این ساختمان و استقرار شهرداری منطقه پنج در آن برای سایر سازمانهای دولتی و خصوصی الگو شود و از ظرفیتهای بافت تاریخی در راستای رشد اقتصاد محلههای شهر بهشکل عملی استفاده شود».
به گزارش کرنا، شهردار بافت تاریخی کرمان در این مراسم که عصر روز دوشنبه هشتم آبانماه برگزار شد، در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: «هزینۀ بازسازی بنا بالغ بر 10 میلیارد تومان بود».
وی اضافه کرد: «این بازسازی بلافاصله بعد از پایان کار میدان توحید(ارگ) در خردادماه گذشته آغاز شد و طی پنجماه کار متوالی و شبانهروزی پایان یافت».
شاه حیدریپور با بیان اینکه اهمیت و ارزش بافت تاریخی در حوزه اقتصاد شهری و صنعت گردشگری بر کسی پوشیده نیست، گفت: «حضور شهرداری بافت تاریخی در این محدوده میتواند محرک توسعه محلی و توسعه بافت پیرامونی شود و تاثیر بسزایی در بازآفرینی محلههای همجوار ایفا کند».