سرتیپ غلامعلیان فرمانده قرارگاه جنوبشرق ارتش : در حمایت از خیریه بیماران خاص کرمان پای کار هستیم
فرمانده قرارگاه منطقهای جنوب شرق ارتش، اخلاص را نماد کار در موسسه خیریه ثامن الحجج بیماران خاص کرمان برشمرد و گفت: ارتش در حمایت از این خیریه در حد توان پای کار است.
سرتیپ امیر غلامعلیان در بازدید از موسسه خیریه بیماران خاص ثامن الحجج استان کرمان افزود: ارتش از ارائه کمک های مومنانه به موسسه خیریه ثامن الحجج کرمان دریغ نخواهد کرد.
فرمانده قرارگاه منطقه ای جنوب شرق ارتش با بیان اینکه مردم بدانند ارتش در بحران ها و تنگناها همواره به عنوان نیرویی بزرگ کنار آنان ایستاده است تصریح کرد: اکنون نیز نیازمندی های مجموعه خیریه ثامن الحجج و خیریه امام رضا (ع) در شهر کرمان باید احصا و در راستای این نیازها تفاهم نامه ای بین ارتش و این مجموعه خیریه منعقد شود.
وی اظهار داشت: باید با ایجاد همافزایی بین مجموعه خیریه بیماران خاص کرمان و ارتش در راستای رفع نیاز بیماران زیرپوشش کمک کنیم.
سرتیپ غلامعلیان خطاب به مدیرعامل خیریه ثامن الحجج تصریح کرد: ارتش در رفع نیاز این موسسه خیریه به پزشکان متخصص از طریق بیمارستان ارتش کمک خواهد کرد و بیمارستان امام حسین با تمام تجهیزات و امکانات در اختیار بیماران خاص استان و مردم کرمان است که دارای چهار بخش تخصصی آنکولوژی،تسکین درد بیماران سرطانی، ان آی سی یو اطفال و بخش اعصاب و روان است.
امیر غلامعلیان با اشاره امکانات و توان لجستیکی قرارگاه جنوبشرق ارتش منطقه کرمان ادامه داد: حتی آمبولانس های تحت پوشش این بیمارستان نیز به بیماران خاص و افراد تحت پوشش خیریه خدمات خواهند داد.
وی به استفاده رایگان از اتوبوس های VIP قرارگاه جنوبشرق ارتش منطقه کرمان برای اردوهای تفریحی و زیارتی بیماران خاص و خانوادهایشان اشاره کرد و اظهار داشت: اگر مرکز درمان بیماریهای خاص استان نیازمند استفاده از ماشین آلات و ادوات مهندسی سنگین برای کارهای ساختمانی و جابجایی داشت نیز این مهم در اختیار خیریه قرار خواهد گرفت.
سرتیپ غلامعلیان بیان کرد: استخر مجموعه وتالارکانون بازنشستگان جهت برگزاری مراسم بیماران خاص و شاغلین خیریه ثامن الحجج نیز قابل استفاده می باشد.
وی با اشاره به اینکه ارتش، طرحی به عنوان حمایت از بیماران سخت درمان تحت عنوان “لبیک یا امام” برای پرسنل ارتش و خانواده آنان دارد گفت: در این راستا ۳۰۰ نوع بیماری احصا شده و حدود ۲۱۰ نفر از پرسنل بیمار مبتلا به این بیماری رایگان زیر پوشش قرار داده است.
فرمانده قرارگاه منطقه ای جنوب شرق ارتش تصریح کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران این افتخار را دارد که مجموعه امکاناتش را در زمان صلح و حتی جنگ اختیار مردم می گذارد.
وی ارتش را یکی از پیشروترین نهادهای خدمتگزار به مردم دانست و تصریح کرد: ما اعتقاد داریم ارتش بدون اینکه وارد سیاست شود در راستای کمک به مردم پای کار و تابع نظام است.
سرتیپ امیر غلامعلیان گفت: ارتش طی چند سال اخیر در کرمان ۲۷ مرحله توزیع اقلام معیشتی و جهیزیه را انجام داده است.
وی اظهارداشت: در حوزه مقابله با بحران ها نیز که رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها به آن اشاره کرده اند ارتش بموقع در مناطق بحران زده وارد منطقه شده است.
این فرمانده ارتشی در ادامه با تشریح اقدامات این نهاد در دوران کرونا به در حال ساخت بودن هزار و ۴۷۰ واحد منزل مسکونی در کرمان اشاره کرد و گفت: هزار و ۲۵۰ واحد مسکونی نیز در زاهدان در حال ساخت است.
سرتیپ غلامعلیان اظهار داشت: ۳۷ کیلومتر جاده در محدوده زهکلوت (شهرستان رودبارجنوب در جنوب کرمان) برای ۱۲ روستای این منطقه توسط ارتش در حال احداث است و سال گذشته در نوار مرزی سیستان و بلوچستان نیز ۹۰ کیلومتر آب لوله کشی برای ۱۸ روستا اجرا شد.
۱۰ هزار بیمار خاص زیر پوشش خیریه ثامن الحجج و دارالشفای امام رضا(ع)
مدیرعامل موسسه خیریه ثامن الحجج (ع) بیماران خاص استان کرمان نیز گفت: بیش از ۱۰ هزار بیمار خاص و سخت درمان در استان کرمان وجود دارد که شامل بیماران تالاسمی، هموفیلی، ام اس، دیالیز، پیوند کلیه و سرطان است.
علی شمسی نیا با اشاره به افتتاح پنج کلینیک تخصصی “ام اس”، “زخم”، “دوستدار سالمند”، “دیابت و فشار خون” و “درمانگاه تخصصی و شبانه روزی ثامن الحجج” در این موسسه خیریه افزود: این کلینیکها در راستای کاستن درد و رنج بیماران راهاندازی شده است.
مدیرعامل موسسه خیریه ثامن الحجج (ع) بیماران خاص استان کرمان با اشاره به اهمیت پیشگیری از بیماری ها و جایگاه این مهم در کاهش بار مالی دولت در بخش دارو و درمان اظهار داشت: همچنین مرکز جامع پیشگیری از بیماری ها برای نخستین مرتبه در کرمان راه اندازی شده و در حال خدمات دهی به مراجعه کنندگان است.
وی ادامه داد: احداث این مرکز در راستای پیشگیری از بیماری ها و کاهش بار مالی دولت در بخش بهداشت و درمان بسیار موثر است.
شمسی نیا با اشاره به اینکه بیش از ۳۰ هزار مترمربع فضا برای بیماران خاص در استان کرمان ایجاد شده است افزود: این خیریه در بیشتر شهرستان های کرمان که بیش از پنج بیمار همودیالیز داشته اند، یک بخش همودیالیز راه اندازی کرده و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار داده است.
مدیرعامل موسسه خیریه ثامن الحجج (ع) با تاکید بر اینکه زیرساخت های خوبی برای بیماران خاص در کرمان ایجاد شده است گفت: هزار و ۲۰۰ بیمار تالاسمی، ۳۰۰ بیمار هموفیلی و سه هزار بیمار پیوند، همودیالیز و نارسایی کلیه در این استان زندگی می کنند.
وی با بیان اینکه نخستین بنای موسسه خیریه ثامن الحجج (ع) در کرمان سال ۱۳۷۰ نهاده شده است افزود: آن زمان حتی در کشور نیز چنین موسسه ای وجود نداشت.
شمسی نیا گفت: تفاهم نامه ای بین موسسه خیریه بیماران خاص و ارتش منعقد خواهد شد که براساس مفاد آن استفاده بیماران زیرپوشش این خیریه از برخی مراکز و تجهیزات ارتش میسر شود.