بسیاری از فرآوردههای مواد غذایی مشمول دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری میباشند. مزایای فراوردههای غذایی دارای نشان استاندارد، کنترل کیفیت فرآوردهها از لحاظ فیزیکی، شیمیایی، میکروبی، فلزات سنگین و آفلاتوکسین میباشد که با توجه به بررسیها و کنترل این فرآوردهها موارد ذکر شده در حد استاندارد و مجاز میباشد و فراوردههای فاقد پروانه کاربرد علامت استاندارد ایران فاقد کنترل کیفیت به ویژه از نظر آزمونهای میکروبی میباشند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان کرمان، پس از بازدید و بازرسی کارشناسان حقوقی اداره کل استاندارد استان کرمان از یک واحد تولیدی گلاب به نام بقیع در شهرستان لالهزار تعداد ۱۰۱۵۷۰ لیتر گلاب غیر استاندارد توفیف شد.
لازم به ذکر است خط تولید گلاب واحد مذکور به دلیل نداشتن نشان استاندارد پلمپ شد.