داستان پشت پرده سیمان در استان
مهرابی همچنین با اشاره به وضعیت قیمت و ظرفیت تولید و مصرف سیمان گفت: روزانه هفت هزار تن تولید سیمان داشتیم و مصرف استان پنج هزار تن بود اما باز کم میآوردیم که پس از ردیابی مشخص شد داستانی پشت آن است.
وی افزود: استان کرمان حداکثر ۱۰۰ هزار تن مصرف شکر دارد اما آمار خرید ما بیش از این میزان است که نشان میدهد یک جای کار میلنگد.
مهرابی ادامه داد: اگر اطمینانی در قیمتگذاری حاکم شود آرامش به بازار بازمیگردد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان افزود: تعزیرات حکومتی گزارشی از وضعیت شکر با همکاری دستگاههای امنیتی و نظارتی تا پایان هفته جاری تنظیم میکند و اداره کل اطلاعات و سپاه نیز انبارهای احتکار را شناسایی و حتما به کارگروه تنظیم بازار گزارش دهند تا در دبیرخانه جمعبندی شود.
وی تصریح کرد: جهاد کشاورزی شمال استان کرمان نامهای با امضای استاندار کرمان تنظیم کند که تا فردا به وزیر جهاد کشاورزی ارسال شود و در آن فاکتورهای فروش شکر کسب تکلیف شود؛ باید همانطور که در خصوص شن و ماسه مکاتبه شد در این حوزه نیز روش برخورد تعزیرات مشخص شود.
مهرابی گفت: با وجود ضرورتها، بستهبندی شکر از حالت اختیاری به صورت اجباری توزیع برسد و ۶ شرکت بستهبندی به لحاظ حجم آن را پوشش دهند.
وی تاکید کرد: از نظر مقدار، کمبود شکر نداریم اما شرکت مادر تخصصی با وجود اختلاف بازار شکر یارانه استان را تامین کند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان همچنین افزود: بازگشایی دانشگاهها را داریم که جمعیتی افزون بر ۱۱۰ هزار نفر معادل سه درصد جمعیت استان را شامل میشود و باید این جمعیت در تامین کالاهای اساسی مورد توجه قرار گیرد.
شکر بستهبندی شود
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز در این نشست گفت: وضعیت مصرف شکر در صنف، صنعت و تعاونیها مشخص است و حتی این محصول را در فروشگاههای منتخب عرضه کردیم.
مهدی حسینی نژاد افزود: شرکت بازرگانی دولتی برای مدیریت بهتر شکر را به صورت بستهبندی و به قیمت ۱۳ هزار و ۲۰۰ تا ۱۴ هزار تومان عرضه کند که جلو نشتی بازار را هم میگیرد.
وی یادآور شد: سهمیه آزاد شکر را در پایان سال گذشته به استان کرمان آوردیم اما تزریق ۲ تا سه هزار تن شکر قیمت بازار را مدیریت میکند.