وی ادامه داد: بر اساس اطلاعات فعلی، واکسنهای سینوفارم و پاستوکووک برای واکسیناسیون ۵ تا ۱۱ سال مورد تایید است و تزریق واکسن به کودکان بر اساس مطالعات نسبت به بالغین نیاز به دُز کمتری دارد.
به گزارش ایسنا ، وی اظهار کرد: با توجه به بررسیها حدود ۱۵۰ مورد ابتلا به اومیکرون در استانهای کشور داریم؛ ولی به دلیل واکسیناسیون صورت گرفته، جای خوشبختی است که نسبت به کشورهای دیگر از نظر واکسیناسیون به زمان فعلی نزدیکتر بودیم.
وی بیان کرد: با توجه به درصد بالای واکسیناسیون جامعه و تزریق دُز سوم انتظار نداریم اومیکرون مثل سایر کشورها در ایران به سرعت درگیری ایجاد کند. این به علت واکسیناسیون و مدت زمان کوتاهی است که از تزریق دُز دوم گذشته است؛ بنابراین سرعت گسترش اومیکرون در ایران مانند سایر کشورها نبوده است.
او اضافه کرد: از طرفی، در کشورهای دیگر، موارد به میزان زیادی بررسی میشوند که از نظر ما، با توجه به اینکه در اکثر کشورها مبتلایان، بیماری مختصر و متوسطی داشتند و بیماری شدید با درگیری ریوی بالا وجود نداشته است و بستری زیاد نبوده است، بنابراین شاید ضرورت انجام تست در حد وسیع با توجه به شرایطی که در کشور ما وجود دارد و اکثر موارد ما به صورت خفیف بوده است، به آن صورت مشهود نباشد.