آموزش و پرورش اعلام کرد؛ ۷ درصد دانش‌آموزان پایه نهم ترک تحصیل می‌کنند

۷

مدیرکل دفتر آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه به‌طور میانگین در سال‌های مختلف بین ۵ تا ۷ درصد دانش‌آموزان پایه نهم به دهم نمی‌آیند، گفت: «در استان‌های مختلف این آمار متفاوت و از ۲ تا ۱۰ درصد متغیر است؛ اما میانگین کشوری ۵ تا ۷ درصد است.
عباس بیات افزود: گاها این افراد جذب حوزه علمیه می‌شوند یعنی اگر نظام کلان آموزش را نگاه کنیم درصدی از این آمار جذب حوزه علمیه می‌شوند.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه موضوع بازماندگان از تحصیل یکی از بندهای برنامه هفتم توسعه است که در آن برنامۀ درسی خاص برای برگرداندن دانش‌آموزان به تحصیل در حال انجام است، اظهار کرد: «یکی از رویکردهای جدی بحث مهارت‌آموزی است که از طریق تقویت و توسعۀ مهارت‌آموزی بتوانیم مسیر دانش‌آموزانی که ترک تحصیل می‌کنند یا به مدرسه نمی‌آیند را تغییر دهیم».
بیات با بیان اینکه یکی از دلایلی که دانش‌آموز به مدرسه نمی‌آید به‌خاطر اشتغال‌شان است، ادامه داد: در آیین‌نامه تقویم مهارت‌آموزی، یکی از موارد دیده شده این است که اگر دانش‌آموزی در بیرون از فضای مدرسه در حال کار است، تجارب شغلی‌اش ارزیابی شود که یکی از مسیرهایی است که کمک می‌کند بچه‌ها به مسیر مدرسه برگردند.
وی توضیح داد: «یعنی در آیین‌نامۀ تقویت و توسعه از شورای عالی آموزش و پرورش خواسته شده به این آیین‌نامۀ ارزشیابی، تجارب بیرون دانش‌آموزان را تزریق کنند».
مدیرکل دفتر آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ناظر به برنامه هفتم یک برنامۀ ویژه‌ برای آموزش رشته‌های ۹۰۰ ساعته در هنرستان‌ها در نظر گرفته شده است، افزود: «در این شرایط با یک سال کمتر یا کاهش ساعت تدریس و ساعت برنامۀ هفتگی کمتر، بچه‌ها می‌توانند جذب رشته‌ها شوند و در مدرسه بمانند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.