توسعه طلایی گل گهر اجرایی می شود

کمبود سرمایه گذاری از مهمترین مشکلاتی است که بخش معدن را گرفتار و باعث شده آن طور که باید از ظرفیت های موجود بهره برداری صورت نگیرد. این در حالی است که توسعه سرمایه گذاری می تواند به فعال شدن پروژه ها و افزایش تولید بینجامد.

۶۴۸

به گزارش ماین نیوز، در همین راستا شرکت تهیه و تولید مواد معدنی «ایمپاسکو» در راستای جذب سرمایه گذاری در برخی طرح ها و معادن به سراغ همکاری های مشترک رفت. رویکرد جذب سرمایه گذار و به کارگیری شرکت های مختلف در اجرای طرح ها می تواند ایمپاسکو را هم در توسعه فعالیت های معدنی یاری دهد.
واگذاری معدن طلای سیاه جنگل در استان سیستان و بلوچستان طی قراردادی در مهرماه سال جاری به شرکت “معدنی و صنعتی گل گهر” از طرف شرکت تهیه وتولید مواد معدنی ایران یکی از اقدامات یاد شده بود. شرکت معدنی و صنعتی گل گهر پا را از زنجیره ارزش فولاد فراتر گذاشته و با این قرار داد به حوزه طلا وارد می شود.
اما چرا گل گهر به حوزه طلا ورود یافته و تا چه اندازه این حضور حائز اهمیت است؟ بی تردید ورود به حوزه های جدید و توسعه محصولات می تواند یکی از اقدامات بنگاه های اقتصادی در راستای افزایش درآمدها باشد. گل گهر نیز با برنامه ریزی بلند مدت خود سعی بر تقویت حضور خود در زنجیره فولاد را دارد اما این بار با نگاهی ملی به سراغ دیگر ذخایر معدنی یعنی طلا رفته است.
با چنین اقدامی، بخشی از درآمد مجموعه گل گهر از زنجیره ارزش فولاد راهی حوزه طلا می شود و این سرمایه گذاری میزان بهره برداری از ذخایر طلا را بالا می برد. با این تصمیم شاهد ایجاد ارزش افزوده بیشتری از حوزه های مختلف خواهیم بود. درواقع نقدینگی در بخش های دیگر جاری شده و میزان تولید در کل بخش معدن افزایش می یابد.
حال گل گهر می تواند با توان نقدی خود موفق به توسعه حوزه طلا هم بشود اما نکته آن است که آیا ورود به حوزه طلا چه چشم اندازی برای گل گهر بوجود خواهد آورد.
ورود این شرکت با توجه به بنیه مالی و تخصصی به عرصه های جدید تضمین کننده سرعت پیشرفت در آن بخش است.
از سویی حضور گل گهر در عرصه هایی به غیر از فولاد این نوید را به سهامداران خواهد داد که رویکرد توسعه ای همه جانبه ای در این شرکت شکل گرفته و باید منتظر خبرهای خوب از اقدامات گل گهر در آینده باشند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.