رضا انجمشعاع، معاون توسعه، مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه محیط زیست کشور در شرایط بسیار دشواری به سر میبرد گفت: وضعیت استان کرمان نیز از نظر کاهش سطح آب سفرههای زیرزمینی و افزایش گرد و غبار، بحرانی است.
به گزارش ایرنا کرمان، وی 15 شهریورماه در نشست منطقهای مدیران حفاظت محیط زیست کشور با اشاره به اینکه اقدامات امروز ما در این سازمان باید منجر به ارتقاء عملکرد شود، بیان کرد: مدیران ادارات کل حفاظت محیط زیست کشور در ارتقاء این سازمان نقش مهمی دارند و آیندهساز هستند.
معاون سازمان محیط زیست مهمترین و باارزشترین سرمایۀ محیط زیست را سرمایۀ انسانی دانست و ادامه داد: مدیران با استفاده از این سرمایه به بهترین شکل با لیاقت، شایستگی و با روحیۀ جهادی کار کنند.
وی با بیان اینکه بزرگترین سرمایۀ کشور زمان است، اضافه کرد: قدرت پاسخگویی صحیح، مستدل و منطقی در سازمان محیط زیست باید در اوج خود قرار گیرد..
انجمشعاع با اشاره به شورای برنامه راهبری، گفت: کمیتۀ سرمایۀ انسانی از زیرمجموعههای این شورا است و اگر این کمیتهها فعال باشد، سرمایۀ انسانی در نظر گرفته خواهد شد.
معاون سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه ذیل کمیته سرمایه انسانی نظام پیشنهادات و جشنواره انتقادات نیز باید در محیط زیست فعال باشد ادامه داد: در حوزۀ سرمایۀ انسانی این سازمان از سرمایه ارزشمند برخوردار است که حفظ آن و توانمندسازی مدیران و کارکنان، جزو وظایف ذاتی ما است، از اینرو توسعۀ شایستگی مدیران در دستور کار قرار دارد.
بیش از ۵۰۰ هزار هکتار ارضی کرمان تحت تاثیر فرسایش بادی است
مدیرکل حفاظت محیط زیست کرمان با اشاره به اینکه در کرمان با محدودیت آبهای جاری و زیرزمینی روبهرو هستیم، گفت: استان کرمان از لحاظ گردوغبار در زمرۀ استانهای آلودۀ کشور است و براساس مطالعات سطحی، معادل ۵۹۲ هزار و ۵۲۷ هکتار از ارضی استان تحت تاثیر فرسایش بادی قرار دارد.
طالب خالویی افزود: ۲۹ کانون گردوغبار در کرمان شناسایی شده که جازموریان با ۶۰ هزار هکتار بهعنوان بزرگترین کانون در استان و سومین کانون در کشور شناخته میشود.
خالویی ادامه داد: یکهزارو ۳۵۰ گونۀ گیاهی و ۳۳۴ گونۀ جانوری که شامل ۲۴ درصد گونههای جانوری کشور است در استان کرمان قرار دارد.
وی اضافه کرد: کرمان با توجه به موقعیت جغرافیایی به لحاظ خشکسالی به شدت در معرض تهدید است.