BAC X3 PRO ؛ جدیدترین محصول خودروسازان بم سرباز کوچک بم در مسیر نبرد بزرگ

۲۱۴

شرکت خودروسازان بم، محصول جدیدی با نام BAC X۳ Pro را آماده ورد به بازار خوردو ایران کرده است. این خودرو در کلاس مینی کراس اوور ها قرار می گیرد و با طول ۴ متر برای نخستین بار در نمایشگاه خودرو کرمان سال ۱۴۰۱ رونمایی شد.
این خودرو با چنین ابعادی کوچکترین مینی کراس بازار ایران لقب می گیرد که قرار است اردیبهشت سال آینده عرضه آن به صورت تولیدی آغاز شود. مهمترین رقبای پیش روی این خودرو از خانواده مدیران خودرو مدل X22 پرو و از کرمان موتورجک S3 است. X3 Pro شاید ابعاد کوچکتری از رقبا داشته باشد اما از نظر مشخصات فنی و امکانات رفاهی و ایمنی تقریبا در سطحی برابر با آن ها قرار می گیرد و احتمالا با قیمتی رقابتی تر از رقبایش قدم به میدان بزرگ رقباتی خواهد گذاشت.
این نبرد در پرتیراژترین زمین بازار رقابتی شرکت های خودروساز خصوصی یعنی بین کراس اوورهای کوچک شهری صورت می گیرد و X3 Pro قرار است با ریزنقشی و چهره جذابش، سهمی از آن را عاید خود کند. به همین بهانه فرصتی دست داد تا ملاقاتی با این مینی کراس جدید بازار داشته باشیم که مشروح آن را در ادامه خواهید خواند.
برند مادر این مینی کراس شهری با نام Maple یا همان درخت افرا شناخته می شود که حدود 20 سل از تاسیسش می گذرد و از ابتدا سهم عمده آن در مالکیت جیلی بوده است. حدود 15 سال قبل زمزمه های تولید سدنی از این برند در ایران به گوش می رسید اما به وقعیت نپیوست و در همان سال ها، SMA یا Maple بنا بر تصمیم جیلی مدتی به خواب رغفت تا برندی دیگر جایش را بگیرد اما در سال 2020، جیلی با شریک جدیدش در Maple تصمیم گرفت تولید را با یکی از محصولات اقتصادی جیلی یعنی مینی کراس X3 از طر بگیرد و در کنار آن به توسعه سبد محصولات الکتریکی بپردازد. اینگونه شد که مینی کراس X3 برند Maple را از خواب حدودا 5 ساله بیدار کرد و با ارائه نسخه فیس لیفت این مینی کراس در سال 2022، مسیرش به سمت بازار ایران از طریق خودروسازان بم و گروه خودروسازی کرمان خودرو آغاز شد.
برای لمس بهتر ابعاد این مینی کراس بهتر است بدانید که حدود 10 سانتیمتر طول کمتری از رنو کپچر دارد و در مقایسه با ام وی ام X22پرو و چانگان CS35 نیز 20 سانتیمتر طولش کمتر است اما از نظر فاصله بین دو محور این اختلاف به حدود 10 تا 15 سانتیمتر می رسد که البته تاثیر چندانی رای فضای پای سرنشینان بخصوص در عقب نگذاشته است. طراحی ظاهری آن در نگاه نخست جذاب و دلربا است و به عنوان خودرویی اقتصادی(در کلاس خودش و در مقیاس اقتصدی ایران)، یک خودرو ارزان سازی شده را القا نمی کند.
در نمای ظاهری، رینگ های 16 اینچی آلومینیومی، ورود بدون کلید، چراغ های روشنایی در روز و آینه های برقی با گرم کن ری بدنه آن به چشم می خورد و به دلیل کاهش شیب ستون A این خودرو در فیس لیفت تبدیل آن به مینی کراس، آینه‌های جانبی به بخشی عقب تر منتقل شده اند که در نتیجه آن یک مثلثی(لچکی) اضافه روی شیشه جلو پدید آمده که آن را از رقبایش در ظاهر متمایز می کند و البته تاثیر چندانی روی دید راننده ندارد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.