رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی خبرداد: کاهش سی درصدی تقاضای گوشت قرمز

۱۹۹

علی اصغر ملکی گفت: تقاضا برای گوشت قرمز از سوی مغازه‌داران ۳۰ درصد کاهش یافته‌است.

به گزارش خبرآنلاین، در ماه‌های اخیر تورم ماهانه و نقطه‌ای در یک کالای خوراکی مهم به اوج خود رسیده است. گوشت قرمز و سفید از مهمترین بخش‌های خوراکی در کشور تلقی شده که با رکوردهای بی‌سابقه‌ای در اردیبهشت امسال همراه بوده است. داده‌های مرکز آمار نشان می‌دهد در نیمه بهار امسال، قیمت گوشت قرمز و ماکیان ۱۲۲.۴ درصد گران‌تر از موقعیت مشابه خود در سال قبل به ثبت رسیده است.

در میان کالاهای خوراکی، قیمت گوشت قرمز در کشور رشد بالایی داشته است. در بررسی‌های ماهانه و نقطه‌ای در سه ماه اخیر مشاهده می‌شود روند تورم این کالا در کشور وضعیت صعودی داشته و در بالاترین سطح خود در ۱۰ سال اخیر قرار گرفته است. پیش از این یک‌بار دیگر در سال ۱۳۹۸ قله تورمی در این بخش به ثبت رسیده بود.

علی اصغر ملکی، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی، با اشاره به اینکه در چند ماه اخیر افزایش قیمتی در بازار گوشت اتفاق نیافتاده است؛ گفت:« با توجه به شرایط تورمی فعلی افزایش قیمت گوشت بر روی تقاضا تاثیر گذاشته‌است و می‌توان گفت فروش مغازه‌داران نزدیک به ۳۰ درصد کاهش یافته‌است.»

وی در ادامه با اشاره به اینکه افزایش قیمت گوشت در چشم‌انداز پیش رو نیست؛ گفت:« دشت‌ها امسال بارش خوبی را تجربه کردند و دام‌ها در حال تغذیه هستند و از نظر تغذیه فشار زیادی به دام‌ها وارد نمی‌شود، اما در ۵ تا ۶ ماه دوم باید مدیریت صورت گیرد تا دام‌ها افزایش وزن داشته باشند و در ۶ ماه دوم بازار دچار کمبود نشود.»

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در ادامه با اشاره به اینکه با قیمت‌های فعلی نیازهای مردم به گوشت تامین می‌شود، گفت:« کاهش قدرت خرید بحث دیگری است.»

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.