رئیس اتاق بازرگانی استان اعلام کرد: کمبود کلاس مدرسه در کرمان

*سرانه پایین فضای آموزشی در استان * ساخت ۷۲۰ کلاس درس در قالب پویش "کرمان دانا"

۱۶۲

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان گفت: پویش “کرمان دانا” در راستای ساخت ۱۲۰ مدرسه در قالب ۷۲۰ کلاس درس با اهداف ساخت فضای آموزشی، مهارت آموزی، توسعه دانش بنیان و دانش توسعه مدیریت با همکاری آموزش و پرورش و نوسازی و تجهیز مدارس استان آغاز به کار کرد.

سیدمهدی طبیب زاده در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به سرانه پایین میانگین فضای آموزشی استان نسبت به کشور اظهار کرد: پویش “کرمان دانا” در راستای ساخت ۱۲۰ مدرسه در قالب ۷۲۰ کلاس درس با اهداف ساخت فضای آموزشی، مهارت آموزی، توسعه دانش بنیان و دانش توسعه مدیریت با همکاری آموزش و پرورش و نوسازی و تجهیز مدارس استان آغاز به کار کرد.

وی افزود: تاکنون ۱۲ مدرسه در قالب ۱۱۸ کلاس درس به بهره‌برداری رسیده و ۴۰ مدرسه در قالب ۳۲۰ کلاس درس نیز در حال ساخت است.

طبیب زاده با اشاره به برگزاری اولین سمینار آشنایی دانش آموزان با بورس در مدرسه اتاق بازرگانی کرمان بیان کرد: مهارت آموزی در مدارس پویش “کرمان دانا” مورد تاکید است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با بیان اینکه جذب مشارکت‌های مردمی در آموزش و پرورش استان در چند سال اخیر رشد قابل توجهی داشته، گفت: ترویج فرهنگ مدرسه‌سازی و کار خیر در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی نهادهای دولتی و غیردولتی از دیگر برنامه‌های اتاق بازرگانی کرمان است.

وی با اشاره به پیگیری جدی برنامه‌های پویش کرمان دانا در استان کرمان اظهار کرد: اتاق بازرگانی در منطقه حاشیه‌ای شهر کرمان مدرن ترین مدارس را می‌سازد، گفت: توجه به آموزش دانش آموزان مناطق حاشیه‌ای شهر کرمان در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی ضروری است.

طبیب زاده با اشاره به بازدید کارشناسان این اتاق از شهرستان جازموریان گفت: جازموریان به شدت فقیر است و ما آمادگی داریم با همکاری استانداری و آموزش و پرورش نسبت به ساخت فضای آموزشی استاندارد اقدام کنیم.

به گزارش ایسنا، محمدرضا وحیدی سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان نیز در این نشست با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر توجه جدی به آموزش و پرورش گفت: هزینه در آموزش و پرورش، سرمایه‌گذاری برای توسعه و پیشرفت آینده کشور است.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش مهمترین دستگاه فرهنگی کشور است، از اختصاص ۲۳۱ میلیارد تومان بودجه در سال ۱۴۰۱ به آموزش و پرورش در راستای حل مشکلات فضای آموزشی و خرید تجهیزات خبر داد.

وحیدی با اشاره به وجود بیش از ۱۶۶ پروژه آموزشی نیمه تمام آموزشی در استان گفت: ۱۴۰۴ میلیارد تومان بودجه از محل اعتبارات سفرهای استانی ریاست جمهوری برای تکمیل این پروژه‌ها به آموزش و پرورش استان کرمان اختصاص یافته است.

سرپرست سازمان  مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان با اشاره به نقش موثر هنرستان‌های فنی و حرفه ای و کاردانش در مهارت آموزی و اشتغال زایی گفت: آمادگی داریم در راستای کیفیت بخشی به فعالیت این هنرستان ها به آموزش و پرورش کمک کنیم و آموزش و پرورش باید اولویت های خود را در این زمینه مشخص کند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.