تجمیع کارگاه‌های ضایعاتی در کرمان به کندی پیش می‌رود

۱۹۸

فرمانده انتظامی شهرستان کرمان گفت: زمینی برای تجمیع کارگاه‌های ضایعاتی در کرمان مشخص و تحویل شهرداری شد، اما کار به کندی پیش می‌رود.
سرهنگ مهدی پورامینایی در گفت‌وگو با تسنیم ، با بیان اینکه سرقت پدیده‌ای است که سازمان‌ها و نهادهای زیادی در پیشگری و مقابله با آن نقش دارند، اظهار داشت: در آخرین دستورالعملی که شورای امنیت کشور مشخص کرده، 27 سازمان و نهاد در بحث پیشگیری از سرقت‌ها نقش و وظیفه دارند.
وی با اشاره به اینکه 277 وظیفه برای این سازمان‌ها مشخص شده است که از این تعداد پلیس سهم 14 درصدی در پیشگیری از سرقت‌ها دارد، بیان کرد: از جمله عوامل موثر در بحث سرقت‌های خرد در استان کرمان و مرکز استان می‌توان به معتادان متجاهر، سارقین سابقه‌دار، کارگاه‌های ضایعاتی و اتباع خارجه اشاره کرد.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمان با بیان اینکه گشت‌های پلیس در سطح شهر حضور دارند و علاوه بر گشت‌های انتظامی، گشت‌های رضویون به صورت مشترک با بسیج انجام می‌شود، گفت: البته مردم هم باید سهم خود را در ایمنی و رعایت الزاماتی که در بحث سرقت مطرح است، رعایت کنند.وی با اشاره به اینکه ایمنی خودروها خیلی پایین است و اکثر خودروهای ساخت داخل به ویژه خودروهایی که در دهه 90 ساخته شده، از ایمنی پایینی دارند، افزود: نصب جی پی اس بر روی خودروها و استفاده از قفل فرمان و پارکینگ‌های عمومی توصیه می‌شود.
پورامینایی با بیان اینکه وجود کارگاه‌های ضایعاتی، معضلی است که در شهر کرمان و چند شهر استان داریم و این کارگاه‌ها محلی برای حضور مالخران و خرید و فروش اموال مسروقه شده است، گفت: اقدامات خوبی در شهر کرمان در این زمینه در حال انجام است.فرمانده انتظامی شهرستان کرمان با بیان اینکه سال قبل آمار کارگاه‌های ضایعاتی ما بیش از 900 کارگاه ضایعاتی بود که با هماهنگی انجام شده با مقامات قضایی و دادستانی کرمان این تعداد را به 470 کارگاه رساندیم، گفت: تنها چیزی در حدود 40 درصد‌ این کارگاه‌های ضایعاتی مجوز دارند، اکثر آنها بدون مجوز هستند و کسانی که در آنها به‌کارگیری می‌شود از اتباع بیگانه است.
وی با اشاره به اینکه به طور مرتب از این کارگاه‌ها سرکشی و کارگاه‌های غیرمجاز پلمب می‌شود، بیان کرد: سرکشی و پلمب این کارگاه‌ها، درمان موقت است و باید کارگاه‌ها مجاز ضایعاتی در یک نقطه تجمیع شوند تا ورود و خروج کالا به این کارگاه‌ها با نظارت انجام شود.
پورامینایی با بیان اینکه یکی از مشکلات ما در بحث سرقت‌های خرد، سرقت سیم برق و کابل مخابرات است، ادامه داد: کارگاه‌های ضایعاتی نقش زیادی در افزایش سرقت سیم برق و کابل‌های مخابراتی دارند و این سیم‌ها و کابل‌های مسی را در برخی از کارگاه‌ها و کارخانه‌های ذوبی که در استان وجود دارد، بازیافت می‌کنند.
وی با اشاره به اینکه برای مقابله با این سرقت‌ها گشت‌های تلفیقی را با اداره برق راه‌اندازی کردیم و این گشت‌زنی‌ها به طور شبانه انجام می‌شود، گفت: خوشبختانه با اقدامات انجام شده روند افزایشی سرقت‌هایی که در این حوزه در سال قبل داشتیم، کنترل شده و این روند افزایشی از حدود 40 درصد در سال قبل به 12 درصد در سال جاری رسیده است.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمان با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون 54 نفر سارق سیم برق در کرمان بازداشت شدند، افزود: البته همین مقدار سرقت هم زیاد است، اما شبکه هوایی استان کرمان وسیع است و باید به اداره برق کمک شود تا این شبکه هوایی به کابل‌های خودنگهدار تبدیل شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.