سرپرست دامپزشکی استان کرمان با اشاره به وجود ۱۲ کشتارگاه صنعتی طیور و ۱۴ کشتارگاه دام در استان، گفت: جنوب استان کرمان نیازمند احداث کشتارگاه دام و طیور است.
به گزارش تسنیم، صدیقه کاظمینیا با اشاره به اینکه در جنوب استان کرمان کشتارگاه طیور نداریم، بیان کرد: 14 کشتارگاه دام در سطح استان داریم و یک کشتارگاه بزرگ صنعتی در شهرک صنعتی جاده باغین در حال احداث است که هنوز به بهرهبرداری نرسیده است.
وی با بیان اینکه استان کرمان به احداث کشتارگاه دام و طیور بهویژه در جنوب استان نیازمند است، اظهار داشت: از سرمایهگذاران درخواست داریم نسبت به احداث کشتارگاه در سطح استان همکاری کنند.
کاظمینیا اظهار داشت: در روزهای پایانی سال، طرح تشدید کنترل و نظارت نوروزی در استان کرمان برگزار میشود و در این طرح تمام سعی و تلاش خود را خواهیم کرد تا سلامت جامعه تامین شود.
وی با اشاره به اینکه در اجرای این طرح 33 تیم ثابت و 32 تیم سیار در سطح استان در دو شیفت کاری فعالیت میکنند، ادامه داد: این تیمها بر فروشگاههای عرضه مواد غذایی از قصابیها، رستورانها و سایر فروشگاهها نظارت داشته و بر آنها بازدید میکنند.
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمان با بیان اینکه باید تمام تلاش خود را انجام دهیم که فرآوردههای دامی سالمی در اختیار مردم گذاشته شود، افزود: توصیه میشود مردم در هنگام خرید مواد غذایی و فرآوردههای دامی از سالم بودن آن و تاریخ مصرف کالا اطمینان حاصل کنند.
وی با اشاره به اینکه مردم میتوانند گزارشات تخلف را با سامانه 1512 اطلاعرسانی کنند، ادامه داد: مردم به هیچ وجه از خودروهای عبوری که گاهی در سطح شهر و یا کنار جادهها وجود دارد اقدام به خرید مواد غذایی و فرآوردههای دامی نکنند و به این نکته توجه داشته باشند که گوشت حتماً باید مهر دامپزشکی داشته باشد تا از سلامت کامل برخوردار باشد.
کاظمینیا با بیان اینکه مردم مطمئن باشند اگر این گوشت سالم بود در مسیر غیر استاندارد عرضه نمیشد، تصریح کرد: عرضه گوشت در معابر غیرقانونی است و فرد عرضه کننده هم متخلف بوده و حتماً برخورد قانونی با وی انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه در کشتارگاهها ذبح شرعی انجام میشود و ناظر شرعی در تمام کشتارگاهها حضور دارد، گفت: فرآوردههای دامی حتماً باید از طریق خودروهای سردخانهدار شناسنامهدار جابهجا شود تا سالم به دست مصرفکننده برسد.
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمان اظهارداشت:روی گوشت مرغ برچسب گذاری میشود و برچسب آبی نشانه ماده بودن مرغ و برچسب زرد نشانه نر بودن است.