استاندار کرمان: نباید با برخوردهای غیرکارشناسی ذهنیت منفی برای سرمایه‌گذاری در استان کرمان ایجاد کرد

۱۴۰

استاندار کرمان گفت: مشکلات سرمایه‌گذاران در استان باید در اسرع وقت پیگیری و برطرف شده و نباید با برخوردهای غیرکارشناسی ذهنیت منفی برای سرمایه‌گذاری در استان کرمان ایجاد کرد.

به گزارش تسنیم، محمدمهدی فداکار استاندار کرمان در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان کرمان، با تبریک دهه کرامت، اظهار داشت: نرخ بیکاری استان کرمان در سال گذشته به‌طور میانگین حدود ۸ درصد بیشتر بوده است که در حال حاضر از میانگین کشوری هم وضعیت بهتری داریم.

وی با بیان اینکه فضای سرمایه‌گذاری در استان کرمان باید تسهیل شده و نباید هیچ‌ مانعی برای سرمایه‌گذاری در استان ایجاد کرد، گفت: از هرگونه سرمایه‌گذاری در سطح استان کرمان استقبال می‌کنیم و همه دستگاه‌ها موظف به همکاری هستند.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه رفع مشکلات سرمایه‌گذاران در جلسات مختلف پیگیری و سعی شود این مشکلات در اسرع وقت برطرف شود، افزود: نباید با برخوردهای غیرکارشناسی ذهنیت منفی برای سرمایه‌گذاری در استان ایجاد کرد.

وی با بیان اینکه برخورد مناسب می‌تواند سرمایه‌گذار را به سرمایه‌گذاری در استان تشویق کند، ادامه داد: از طرف دیگر باید به این نکته توجه داشت که قطعی برق آسیب بزرگی به بخش کشاورزی و صنعت استان کرمان می‌زند.

فداکار بیان کرد: خوشبختانه امسال با توجه به بارندگی انجام شده وضعیت کشاورزی در استان کرمان خوب است، اما در صورت قطعی برق و تعطیلی چاه‌های آب، کشاورزی استان هم آسیب جدی می‌بیند.

وی با اشاره به اینکه ادارات استان همکاری کنند و ژنراتورها را پای کار بیاورند تا با کمبود برق مواجه نشویم و ظرفیت تولید برق استان در اختیار اشتغال قرار بگیرد، گفت: قطعی برق تعطیلی واحدهای تولیدی را در بر دارد که نتیجه آن بیکاری و آسیب‌های بعد از آن است.

۸۷.۷ درصد اشتغال استان کرمان در بخش خصوصی است

محمدرضا وحیدی در این جلسه با تبریک فرارسیدن دهه کرامت و میلاد حضرت معصومه (س) اظهار داشت: مصوبات کارگروه با جدیت پیگیری می‌شود و اشتغال و سرمایه‌گذاری اولویت استان است.

وی با ارائه تحلیلی از وضعیت نرخ بیکاری در استان و کشور افزود: نرخ بیکاری استان کرمان در سال جاری نسبت به سال قبل از ۱۱.۲ درصد به ۹.۵ درصد رسیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان، بیان کرد: اشتغال در استان کرمان یک اشتغال کامل است و برآوردها نشانگر آن است که اشتغال ایجاد شده در استان در مقایسه با سایر استان‌ها یک اشتغال ناقص نیست.

وی با اشاره به اینکه ۳۸.۳ درصد اشتغال استان کرمان در بخش کشاورزی، ۳۹.۱ درصد در بخش خدمات و ۲۲.۶ درصد در بخش صنعت است، ادامه داد: در سطح استان کرمان ۸۷.۷ درصد شاغلین در بخش خصوصی شاغل هستند.

وحیدی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ رتبه استان کرمان در سطح کشور در فضای کسب و کار ۳۱ بود که با اقدامات انجام شده این رتبه به ۲۰ رسیده است، گفت: در کارگروه رفع موانع تولید مواردی وجود دارد که در جلسه مشکلات واحد‌های تولیدی و صنعتی برطرف می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان با اشاره به اینکه این سوال وجود دارد که چرا قبل از جلسه دستگاه مربوطه پیگیر رفع مشکلات نیست و حتماً باید نارضایتی ایجاد شود، افزود: فرآیند‌های ارائه خدمات به ارباب رجوع باید شفاف شود.

مجتبی مصباح مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه تحقق تعهد اشتغال استان در حال پیگیری است و خوشبختانه روند آن در استان مناسب است، اظهار داشت: آمار اشتغال استان در سامانه رصد ثبت و سپس بررسی میدانی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تعهد اشتغال استان کرمان در سال قبل ۶۰ هزار نفر در نظر گرفته شده بود، گفت: در سال قبل  با ثبت بیش از ۶۷ هزار نفر اشتغال، ۱۱۲ درصد این تعهد را انجام دادیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان با بیان اینکه استان کرمان پنجمین استان کشور از نظر تعداد اشتغال ایجاد شده است، افزود: نرخ بیکاری استان کرمان کاهش پیدا کرده و در کاهش نرخ بیکاری چهارمین استان کشور در سال قبل هستیم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.